Wednesday, September 16, 2009

E-Books

Aku baru download 22 E-Book dari Internet. Kalau di Popular, MPH buku2 ni berharga tidak kurang RM 50.00 senaskah. Kalau nak aku boleh emailkan.

Pengarang & Tajuk- tajuknya:

Benjamin Graham:
1. The Intelligent Investor

Donald Trump:
1. 101 Way to Success
2. Fortune Without Fear
3. How to Get Rich
4. Strategies for Real Estate Billionaire
5. The 10 Commandments of Branding

Robert Kiyosaki:
1. Rich Dad Poor Dad
2. Rich Dad Secrets
3. Own Your Own Corporation
4. Real Estate Investor Business Plan

Warren Buffet:
1. 9 Investing Secrets of Warren Buffet
2. How to Build Wealth like Warren Buffet
3. How to Think Like Ben. Graham and Invest like Warren Buffet
4. The Real Warrent Buffet
5. The Warren Buffet Way 2nd Edition

Others:
1. Blue Ocean Strategy
2. Closing the Sales Deal
3. Life Insurance: A New Strategy
4. Best Practice in Lead Management
5. Niche Marketing 60 Success Stories (Jepun)
6. The Science of Getting Rich


Aku Masih mencari:

The Art of Deal (Donald Trump)
How to Pick Stock (Warren Buffet)
Increase Your Financial IQ (R. Kiyosaki)
Financial Quadrant (spelling tol ke R. Kiyosaki)
Rich Dad Investment Secret (R. Kiyosaki)

Aku juga suka bertukar- tukar buku, bukan saja ebook, malah buku- buku bercetak. Tapi dengan satu Syarat:
LEPAS BACA KENA PULANGKAN BALIK!!!

10 comments:

Sharifah Mahani said...

En Azman..ni kalau saya nk kira free ker camna? KAlau boleh email tlg email kt sharifah.mahani@yahoo.com. TQ

PG said...

Salam tuan Azman.
Wah,mnearik ni

drhafizi@hotmail.com

manaziz said...

--> Sharifah

Free !!!
Tapi lebih baik lagi kalo U ada tajuk2 lain, bleh share ngan saya.

--> PG

Menarik memang menarik.


p/s: Saya tgh cari free space utk upload sumer file ni. Siap nanti saya bagi link.

Takboleh nak email. Tiap2 fail antara 2 - 8 MB.

Manaziz said...

Aku dah cuba upload berulang kali tapi failed. Connection slow pakai Celcom BB, kat rumah aku dapat signal EDGE / GPRS. 3G tak dapat.

So, harap kawan2 dapat tunggu.

Sharifah. Sorry overlook ur email. Sbb tu tak reply.

PG said...

Sabar...Sabar..
InsyaAllah ganjarannya amat besar :)

Manaziz said...

Hahahaa...

Setiap kesulitan ada kesenangan.

:)

A.F.A. said...

salam..
baru jumpe blog nie..
sgt berinformasi..

Azman said...

A.F.A

Kedatangan Tuan, amat- amat dialu- alukan.

Mohon bagi pandangan dan tunjuk ajar tuan di sini.

BudokNgecang said...

salam tuan.
boleh tak email ker saya

Manaziz said...

Sorry Tuan.

Tokleh email, fail besar. Demo Download dari Google Docs kawe.

Klik je link (tajuk buku) tu. Akan keluar page baru (Google Docs), klik link Download.

Ok Tuan